Hå kommune Barnehagene Varhaug

Assistenter barnehagene Varhaug

Assistenter (ringevikar)

Opplæring og kultur har tre barnehager på Varhaug; Gråtassen barnehage, Lensmannsgarden barnehage, Trekløveren barnehage og Varhaug Idrettsbarnehage. Vi har behov for gode assistenter som vi kan ringe ved behov. Vi er også på jakt etter noen som kan tenke seg engasjement på 2 uker og/eller 3 måneder.Som assistent på timebasis vil du stå på en liste i alle tre barnehagene og vi tar kontakt etter behov. Dersom du ønsker å kun stå på en eller to av barnehagene sine lister må du oppgi det i søknaden.

Kvalifikasjoner
Vi ønsker personer som ser barna, er sensitive, fleksible og lekende. Du har gjerne relevant utdanning, og god relasjonskompetanse. Du må kunne stille opp på kort varsel og samarbeide med grunnbemanningen. Som vikar går du inn i de arbeidsoppgavene som det er behov for. Du må ha et godt norsk muntlig språk.

Attester og vitnemål
Vi ber om at du laster opp attester og vitnemål, i PDF-format, sammen med søknaden din.

Vennligst merk: Hå kommune vil aldri be om BANK-ID informasjon i søknadsprosessen. Dersom du får forespørsel om dette ber vi om at du tar kontakt med oss på personalsakspost@ha.kommune.no

Politiattest
Gyldig politiattest nyere enn tre måneder må leveres før tiltredelse.

Ansettelsesvilkår
Ansettelsen skjer på de vilkår og med de plikter som fremgår av utlysningen, og de til en hver tid gjeldende lover, reglement og tariffavtaler. Kommunen har gode pensjons- og forsikringsordninger med ulykkesforsikring i fritiden. Kommunen har prøvetid på 6 måneder og regler for flyttegodtgjørelse.

Del på:

Referansenr:

21/1775

Jobbtype:

Ekstrahjelp

Heltid/Deltid:

Ved behov

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

30.09.2021

Arbeidssted:

Varhaug

Adresse: