Hå kommune Lensmannsgarden barnehage

Har du lyst å være pedagogisk leder hos oss?

Pedagogisk leder

Vil du jobbe i verdens aller beste barnehage? Da håper jeg du vil lese litt mer her!

Vi er en gjeng engasjerte og motiverte voksne som brenner for arbeidet med relasjoner, omsorg, lek og læring i barnehagen. Vi har verdens aller beste unger, kjekke ansatte, og flotte ute- og turområder. En gang i måneden reiser de eldste til skogen med buss, og en gang i måneden er de på Jærmuseet. Det er såå gildt! Vi kaller oss en opplevelsesbarnehage, og dette konseptet er i utvikling. Denne utviklingen kan du være med å bidra til. Vi har nå meir og meir fokus på lek, og også dette skal du få være med å utvikle.

Hvis dette er noe du ser for deg å arbeide med, så er du heldig! Vi har nemlig ledig en fast 100% stilling som pedagogisk leder med ansettelse fra 21.10.24. Er du i tillegg en som brenner ekstra for barn med annet morsmål enn norsk, så er også dette barnehagen for deg.

Visjonen vår er: Varme hjerter gode øyeblikk.

Beskrivelse:
Lensmannsgarden barnehage ligger på Varhaug, ca. fem minutters gange fra togstasjonen. Vi er en barnehage med plass til 5 avdelinger fordelt på fire baser. Lensmannsgarden barnehage er en være-sammen-barnehage, og legger stor vekt på å være autoritative voksne med gode og varige relasjoner til ungene. Alle som kommer inn i barnehagen skal oppleve å føle seg velkommen, og få tilhørighet i fellesskapet her. Barnehagen er opptatt av at barn skal oppleve seg inkluderte, og få utvikle seg på best mulig måte. Vi legger vekt på gruppedeling for etablering av best mulig tette relasjoner.

Kvalifikasjoner:
Barnehagelærer (eller annen relevant utdanning, barnehagelærerstudent).

Vi leter etter deg som:
- Er en tydelig og god leder
- Som vil være en del av sterkt lederteam
- Er en tydelig og god ansatt
- Holder deg faglig oppdatert
- Er god på samarbeid
- Tar tak i hverdagen, og er strukturert i arbeidet
- Er engasjert og motivert for å være i vår barnehage
- Ser de små øyeblikkene, og verdsetter dem
- Oppretter gode og varige relasjoner til ungene
- Er i aktivitet og leker med ungene
- Gir av deg selv
- Er positiv og løsningsorientert

Vi kan tilby:
- En ledergruppe i utvikling
- En aktiv hverdag
- Gode, motiverte og engasjerte medarbeidere
- Godt faglig miljø
- Hovedfokus på være saman

Høres dette ut som noe for deg, så vil vi virkelig oppfordre deg til å søke. Vi gleder oss til å bli kjent med deg, for vi liker så godt å bli kjent med nye!

Attester og vitnemål
Vi ber om at du laster opp attester og vitnemål, i PDF-format, sammen med søknaden din. Utenlandske vitnemål må være godkjent av Direktoratet for høyere utdanning og kompetanse (https://hkdir.no) og utenlandske attester oversatt til et skandinavisk språk eller engelsk.

Politiattest
Gyldig politiattest nyere enn tre måneder må leveres før tiltredelse.

Ansettelsesvilkår
Ansettelsen skjer på de vilkår og med de plikter som fremgår av utlysningen, og de til en hver tid gjeldende lover, reglement og tariffavtaler. Kommunen har gode pensjons- og forsikringsordninger med ulykkesforsikring i fritiden. Kommunen har prøvetid på 6 måneder og regler for flyttegodtgjørelse. 

Del på:

Referansenr:

24/4980

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

30.09.2024

Tiltredelse:

21.10.2024

Arbeidssted:

Varhaug

Kontaktpersoner:

Adresse:

Løehagen 12 4360 Varhaug